Окончателно се премести в Америка младоженката Аделина Димитрова, която само

...
Окончателно се премести в Америка младоженката Аделина Димитрова, която само
Коментари Харесай

Младоженката Аделина Димитрова: За първи път съм с истински мъж!

Окончателно се реалокира в Америка младоженката Аделина Димитрова, която единствено допреди месеци се представяше още като Аделина Солтарийска - първата брачна половинка на артиста Борис Солтарийски. Както знаем, двамата имат и една дъщеричка Ема, която, несъмнено, ще остане при майка си в Щатите.

Само можем да допускаме какъв брой му е " елементарно " на Боцко (както го назовават още от " Шоуто на Слави " ) от обстоятелството, че ще вижда детето си евентуално един път годишно, че и един път на няколко години, само че... Още преди време близки до двойката разказваха, че артистът ще изгуби жена си по своя виновност.

Той бил непрекъснато по участия, натискали му се пияни гърли, пишели му известия, цялостен шок. Потрес, който пристигнал до гуша на Аделина и тя решила, че е задоволително красива и умна жена, с цел да търпи сходен живот и разглезен брачен партньор.

Днес фактически тя се кълняла на приятелките си, че най-сетне е схванала какво е да си с същински мъж. " Борис си е Борис, а Боцко доста му отива. Добър човек е, само че за мъж не става. Няма го това у него, мъжкото, мъжкарското, което може да възпламени дамата, да я накара да се усеща сигурна и предпазена, респектирана. Борис постоянно ще си остане придатък на Слави ", коментирала Димитрова.

Иначе булката се старае да поддържа естествени връзки със Солтарийски, а и за какво не - нали оттук насетне ще се чуват единствено по телефона понякога.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Аделина Димитрова Борис Солтарийски Аделина Солтарийска Слави Шоуто на Слави Америка Щатите
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР