Окончателно решение на съда“Изрод! Убиец!”, плаче пред съдебната зала майката

...
Окончателно решение на съда“Изрод! Убиец!”, плаче пред съдебната зала майката
Коментари Харесай

Арест за баща и син за убийството на Евгения

Окончателно решение на съда
“Изрод! Убиец!”, плаче пред правосъдната зала майката на 33-годишната жертва

Има заплаха, в случай че двамата са на независимост

Бащата и синът, които са упрекнати за убийството на 33-годишната Евгения от София, остават в ареста. Решението е на тричленен състав на Софийския апелативен съд и е дефинитивно.

Според обвиняването Орлин Владимиров е задушил със стреч фолио брачната половинка си на 13 октомври в фамилния им апартамент в столичния кв. “Лагера”. Баща му Пламен Владимиров пък му е оказал помощ да сложат тялото в куфар, който е изхвърлил край Перник. За изгубването на Евгения се разбра ден след убийството. Повече от месец мъжът й твърдеше, че тя е отишла на фитнес и повече не се е върнала.

Днес съдът отхвърли да назначи здравна експертиза за здравословното положение на Пламен Владимиров, защото болесттите на обвинения не били спънка да получава нужната здравна помощ в ареста. Магистратите отхвърлиха по-лека мярка за неотклонение за Орлин и Пламен Владимирови, мотивирайки се с тежестта на съзнателно осъщественото закононарушение, високата социална заплаха на действието, както и заплахата да бъде осъществено ново закононарушение, в случай че обвинените бъдат пуснати на независимост.

Пред правосъдната зала майката на убитата млада жена посрещна шурей си Орлин с крясъци: “Убиец!”, “Изрод”. Плачейки тя го попита по какъв начин да каже на 6-годишния си внук, че татко му е умъртвил неговата майка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР