Окончателно падна забраната за продажба на билети в деня на

...
Окончателно падна забраната за продажба на билети в деня на
Коментари Харесай

Окончателно отпадна забраната за продажба на билети преди рисков мач

Окончателно падна възбраната за продажба на билети в деня на футболни дербита. Предложението за това пристигна от депутати от ГЕРБ, Обединени патриоти и " Воля “, а поправката в Закона за запазване на публичния ред по време на спортни мероприятия беше призната на второ четене.
Освен възбраната за продажба на билети в деня на спортни мероприятия с висок риск от напрежение, с измененията отпаднаха и персонализирането на входните талони и даването на персонални карти за да се обезпечи оптималната отбрана на персоналните данни на жителите.
С промени в закона стават единствено година, откакто беше въведен строгият режим за достъп на посетителите до спортното мероприятие. Те пък се постановиха поради футболното безчинство.
През април предходната година млада полицайка пострада тежко и едвам не загуби едното си око поради хвърлена бомбичка на безконечното дерби Левски – ЦСКА.
Заради такива произшествия законотворците взеха решение, че достъпът до мачовете ще става единствено след персонализиращ знак или след разчитане на персонална карта на посетителя от скенер за персонални документи – наредба, която през днешния ден анулираха с претекста, че е неработеща.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР