Окончателните листи на Продължаваме промяната за изборите на 2 октомври

...
Окончателните листи на Продължаваме промяната за изборите на 2 октомври
Коментари Харесай

Промяната гласува листите днес, вижте лидерите в Пловдив и...

Окончателните листи на " Продължаваме промяната " за изборите на 2 октомври са подготвени, само че следва да бъдат гласувани от Националния съвет през днешния ден в 16,00 часа. Изпълнителният към този момент ги е одобрил, тъй че и да има корекции, те ще са минимални и няма да засягат лидерските места, научи " Марица ".

Лидер в Пловдив-град е Никола Минчев, някогашният началник на Народното събрание и локален шурей. Съпругата му Силвия, родена под тепетата, също е правист. Втори е професор Христо Даскалов, някогашният началник на БАХБ, разрушил схемите на " Капитан Андреево ". Третото място е за водача на пловдивските депутати Росен Костурков, следват познатите от предишния парламент Венцислава Любенова, Николай Ангов и Александър Ракшиев.

Минимална е смяната за Пловдив-област. Там водач остава Костурков, само че предстоящото включване на Иван Христанов на второ място няма да се реализира. Последният остава единствено водач в Плевен. След Костурков са някогашните депутати Стою Стоев (юрист) и Гергана Данева (културолог).

Прави усещане, че всички претенденти с изключение на Никола Минчев са родени в Пловдив или региона. 

Изненади липсват и в района. Асен Василев ще поведе листата в родното Хасково. Никола Минчев се изправя против Карадайъ в Кърджали - бастионът на Движение за права и свободи. Ивайло Шотев повежда в Пазарджик, а Михал Камбарев - в Смолян.

Потвърдени са водачите в София - Асен Василев, Кирил Петков и Христо Петров, известен като Ицо Хазарта. Бившият Министерство на вътрешните работи началник Бойко Рашков повежда " Промяната " в Перник.

Даниел Лорер се нагърбва и с Търговище с изключение на Варна, а за някогашния учебен министър Николай Денков е оставен Шумен.

Отцепниците от Има Такъв Народ получават две лидерски позиция - Радостин Василев в Габрово и Иво Атанасов във Видин. На избираеми места са още Кирил Симеонов (Търговище), Георги Георгиев (Враца и София), Деян Петков (Плевен) и Светлин Стоянов (Русе).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР