Окончателна присъда за убиеца на 18-годишния Алекс Ангелов от Бяла.

...
Окончателна присъда за убиеца на 18-годишния Алекс Ангелов от Бяла.
Коментари Харесай

Близките на Алекс от Бяла на протест заради намалена присъда на убиеца

Окончателна присъда за килъра на 18-годишния Алекс Ангелов от Бяла. Момчето умря от пострадванията си след сборичкване пред дискотека през 2017 година. Първоначално арестуваният за закононарушението Валентин Маринов беше наказан на 20 години затвор. След това присъдата му беше понижена на четири години. Последното съвещание ще се организира през днешния ден.

Младежът умря от пострадванията си след сборичкване. Трагедията се разигра на 8 юли 2017 година, когато Маринов удря момчето след дискотека, то пада на земята и изпада в кома. Издъхва, без да пристигна в схващане, в русенска болница дни по-късно.

Русенският областен съд постановява присъда за обвинявания от 20 години затвор за ликвидиране по хулигански подбуди. Тази присъда обаче беше понижена на 4 години. Причината - от обвиняването отпада частта „ хулигански подбуди ", а е посочено, че то е осъществено по несъобразителност.

Близките на починалото момче се събраха през днешния ден пред Съдебната палата в София. Те упорстват за обективна присъда.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР