Околоблоковите градинки на все повече места в града са истинска

...
Околоблоковите градинки на все повече места в града са истинска
Коментари Харесай

За пример: Околоблоковите градинки на варненци

Околоблоковите градинки на от ден на ден места в града са същинска приятност за окото. Цветната растителност в тях и грижливата класификация са дело на жителите в съответната жилищна постройка.

Особено след дългите поправки в разнообразни региони на града, съпроводени от доста прахуляк и нечистотия, хората като че ли са зажаднели за кътче хубост и успокоение. Градинките в облагородените междублокови пространства разцъфват, само че не като резултат от довършителните общински работи, а с гражданска самодейност, видя кореспондент на Moreto.net.

За страдание хубостта им засенчват все по-избуяващите треви, които чакат реда си да бъдат окосени. Неприятното чувство в обкръжаваща среда на дребните оазиси допълват и към момента непочистените прахуляк и нечистотия след ремонтите.

Впечатление прави, че правилото на Мечо Пух „ Колкото повече, толкоз повече “ важи с цялостна мощ за местата с разкрасени и зацветени градинки в един регион. Сякаш живущите се надпреварват да сътворят по-голяма хубост и в някои региони съвсем към всеки вход или блок има зацветена градинка с най-разнообразни допълнения.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР