Около стотина души - поддръжници на ГЕРБ и всички депутати

...
Около стотина души - поддръжници на ГЕРБ и всички депутати
Коментари Харесай

ГЕРБ излязоха от парламента, за да бранят Борисов от прокуратурата

Около стотина души - поддръжници на ГЕРБ и всички депутати от парламентарната група на партията проведоха митинг в отбрана на водача си Бойко Борисов пред постройката на някогашния Спецсъд на столичната улица " Черковна ", където сега се обитават отдели на Софийска градска прокуратура.

Бившият министър председател е  Интересна детайлност е, че Борисов е свикан в същия час - 10.00 и в Съдебната палата, където би трябвало да даде пояснения по

" Не разбираме, за какво, за Бога, за следващ път се претоплят явни спекулации и се прокарват през системата на правораздаването, с цел да вкарат звук в системата тъкмо сега, в който се прави държавно управление и има индикации за сериозна правосъдна промяна ", съзря план в дейностите на държавното обвиняване заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.
 Прокуратурата: Борисов е свикан на разпит по отношение на закона
Прокуратурата: Борисов е свикан на разпит по отношение на закона

Разпитът на Борисов не бил съгласно " остарели сигнали "

След разпитите на Борисов и чакат ли от ГЕРБ още дейности срещу техни членове? " Не знам какво да чакам, още повече, че настояването за имунитета на Делян Добрев още не е импортирано в Народното събрание ", добави националният представител.

Опит да се осуети съставянето на кабинет и провеждането на правосъдна промяна - това също съзря и другият заместник-председател на ГЕРБ Томислав Дончев.

" Искаме да изразим поддръжката си към него и в същото време несъгласието си с всичко, което се случва сега - и в Народното събрание, и отвън Народното събрание ", изясни за какво се организира спонтанния " хепънинг " вторият човек в ГЕРБ.
 Снимка 619585
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР