Около премиерата на документалния ѝ филм My Mind & Me,

...
Около премиерата на документалния ѝ филм My Mind & Me,
Коментари Харесай

Когато Селена Гомес е обмисляла самоубийство

Около премиерата на документалния ѝ филм My Mind & Me, за Селена Гомес в последно време изскачат много вести. И това е изцяло разбираемо, като имаме поради обстоятелството, че в него певицата и актриса напълно намерено споделя за най-големите компликации при превъзмогването на проблемите с психическото и физическото си здраве.
 Селена Гомес, биполярното ѝ разстройство и по какъв начин то може да ѝ попречи да има деца
Защо да бъде майка може да се окаже мъчно за Селена Гомес

Тя обаче не мисли да се отхвърля

Филмът към този момент може да бъде гледан в Apple TV+, а към премиерата му Селена Гомес даде изявление за Rolling Stone, в което разкрива повече за предизвикателните моменти в живота си. Най-разтърсващото ѝ самопризнание е, че години наред се е борила с мисли за самоубийство. До дейности, за благополучие, в никакъв случай не е стигала.

" Мислех, че светът би бил по-добър, в случай че аз не бях в него ", споделя актрисата. За другите психологични болести, от които страда, в това число меланхолия, тревога и неуравновесеност, е търсила помощ в четири лечебни центъра. По думите ѝ, при започване на двайсетте си години е почнала да усеща, че не управлява възприятията си, било то хубави или неприятни. " Започваше с меланхолия, по-късно с изолираност ", изяснява Селена Гомес.

Стигнало се е даже до миг, в който тя е почнала да чува гласове в главата си, а откакто е получила рецесия, ѝ се е наложило да прекара няколко месеца в психиатрично заведение. Това се случва през 2018 година, когато е диагностицирана с биполярно разстройство и сложена на лекуване с доста медикаменти.

В последна сметка Селена Гомес съумява да откри психиатър, който да понижи медикаментите ѝ и с чиято помощ тя да одобри диагнозата си и да се научи да се оправя с нея. Тя не крие, че процесът е бил уморителен. Явно обаче е дал резултат, който си проличава и по дейностите на актрисата.
 Селена Гомес, My Mind and Me и нов филмов откъс на документалния филм за певицата
Селена Гомес искрено за психологичните си проблеми

Какво да чакаме от My Mind and Me

Освен с биографичния си филм и работата по него, тя желае да помогне и на други хора, страдащи от психологични болести, посредством компанията си Wondermind, чиято концепция е да има по-голяма информираност измежду хората за психологичното здраве, припомнят от Entertainment Weekly.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР