Около осем месеца след насилствената смърт на млада консултантка по

...
Около осем месеца след насилствената смърт на млада консултантка по
Коментари Харесай

Българин, който е извършил брутално престъпление в берлински парк, го чака доживотен

Около осем месеца след насилствената гибел на млада консултантка по обществени медии в Берлин, 39-годишен българин би трябвало да дава отговор пред окръжния съд в столицата, написа tellerreport.com. Обвиненията против българския жител са опит за обезчестяване и ликвидиране.
Смята се, че мъжът е нападнал 30-годишната жена на 25 май 2018 година в парк в Панкоу откъм гърба, с цел да я изнасили. Според прокурора младата жена гневно се съпротивлявала. От боязън да не ги чуят, хипотетичният палач е задушил германката.
Българинът, който съгласно прокурора от началото на 2018 година живял без непрекъснато престояване в столицата, в началото е избягал в Испания. Заподозряният, който няма престъпно досие в Германия, е издирен с интернационална заповед за арест и е задържан при започване на юли 2018 година Предполагаемият палач е бил екстрадиран в Германия и от този момент е арестуван в Берлин.
Жената, която работила вкъщи си, напуснала жилището си в Панкоу през топлия летен следобяд, с цел да си почине. В джапанки и лятна рокля отишла до близкия железопътен насип. Там 30-годишната била убита в 16.00 часа. Първоначално дамата била оповестена за изчезнала. Минувач разкрил натрупа два дни по-късно.
Случаят бе разстроил доста хора в Берлин. Само няколко месеца по-рано, през септември 2017 година, на път за у дома в Тиргартен бе нападната, удушена и ограбена друга млада жена, лекар по история на изкуството. Федералният съд неотдавна удостовери пожизнен затвор за младия палач.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР