Около очите ми се поду като топки за пинг понг

...
Около очите ми се поду като топки за пинг понг
Коментари Харесай

Навални от затвора: Никога не съм имал алергии

Около очите ми се поду като " топки за пинг понг " преди да бъда приет в болница за алергична реакция. Никога не съм имал алергии. Това написа съветският опозиционер Алексей Навални в нов блог от пандиза, осведоми " Дойче веле ".

Вчера Навални беше върнат в пандиза, откакто в неделя беше признат в болница. Според юриста и лекаря на опозиционера има съмнения, че Навални е бил токсичен с химичен сътрудник. Яростният критик на Кремъл излежава 30-дневна присъда за нарушение на строгите закони за образуване на митинги. Според доктор от болничното заведение, където беше настанен, Навални е имал копривна тресчица.

" Никога не съм имал алергии - нито от храна, нито от замърсяване, от нищо ", написа Навални и разясни, че може да употребява всевъзможни храни, които могат да доведат до някаква алергична реакция. Не е ясно Навални по какъв начин се е добрал до интернет, с цел да разгласява коментара си.

Той разясни, че е затворен в една и съща килия с петима души като преди две седмици. Отбеляза, че спи с чаршафи, които е донесъл от вкъщи си. Според 43-годишния опозиционен водач в събота вечерта първо забелязал инфектиране и стеснение, което се е случило по време на четвъртия ден в пандиза. След това разказва, че през нощта е имал чувство за изгаряне по лицето, очите и врата.

" Сякаш имах стъклена вата върху главата си. До сутринта към очите ми се поду като топки за пинг понг ", добави той и акцентира, че до обяд се е чувствал като човек, който е бил на двумесечен пир.

" Сега се усещам като човек, който е пил в продължение на седмица ", изясни Навални.

Навални е диагностициран с " контактен дерматит ". В публикацията си той твърди, че " странни неща " са се случили, до момента в който е бил в болничното заведение.

" Имаше полиция на вратата на стаята ми. Не пускаха лекарите ми, не пускаха и моя юрист. С други думи те действаха по този начин като че ли криеха нещо ", заяви съветският опозиционен водач.

Той допуска, че може да е токсичен.

Отхвърлям вероятността да съм токсичен от локалните ченгета. Те бяха шокирани повече от мен, разкри той и попита дали е имало някой различен с изключение на надзирателите и изиска фрагментите от охранителните камери.

Мога решително да кажа, че има задоволително глупави хора в държавното управление на Русия, посочи Навални.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР