"Около обяд цивилни полицаи са разпознали Тюнерман и са го

...
"Около обяд цивилни полицаи са разпознали Тюнерман и са го
Коментари Харесай

Задържаха убиеца на българката и сина й

"Около обяд цивилни служители на реда са разпознали Тюнерман и са го задържали ", сподели представител на полицията в Билефелд, представен от в. "Вестфален Блат ".

Най-вероятно първите разпити ще бъдат извършени на следващия ден.

Телата на 24-годишната Хатидже Байрям и 6-годишният й наследник Ахмет бяха открити в понеделник вечерта в жилището на хазяина им Тюнерман. Майката и детето са били намушкани неведнъж с нож . Жилищната кооперация, в която е осъществено двойното ликвидиране се намира в централен квартал на 75-хилядния град Детмолд.

След двойното ликвидиране 53-годишният Томас Тюнерман избяга и се укри. Обявен бе за общонационално търсене, а по случая работи екип от 16 следователи.

Стана ясно също по този начин, че обвиненият за двойното ликвидиране към този момент е бил съден за опит за ликвидиране. През 2004 година германецът е получил 8-годишна присъда, откакто нападнал, изнасилил и намушкал над 20 пъти с нож 24-годишната Сабрина Д. Младата жена, която също му била съседка, обаче оживяла. Тогава Тюнерман също съумял да избяга, само че на идващия ден се предал самичък.

Разследващите убийствата на Хатидже и Ахмет намират доста прилики с предходното закононарушение. "Сега обаче не открихме следи от полово принуждение по убитата българка ", оповестиха от немската прокуратура.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР