Около обедните часове ще бъдем под влияние на съвпада на

...
Около обедните часове ще бъдем под влияние на съвпада на
Коментари Харесай

Днес сексът трябва да е активен, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози

Около обедните часове ще бъдем под въздействие на съответствува на Луната с Уран. Този аспект усилва интуицията и покачва креативните качества. Намират се непредвидени решения, мисленето става ексцентрично. Уран засилва устрема към новото. Периода е удобен за събиране на хора в групи и групова работа.

Луната e в символ Овен до 13:41ч. Необходими са организираност и дисциплинираност. Избягвайте случайностите, по този начин ще се застраховате от непотребни проблеми. Може да ви помогне добре премисленият проект. Ден за контакти с природата, разходки, пътувания. Препоръчителни са физически натоварвания. Да се ускори контролът върху държанието, да не се вика и крещи. Уязвима е главата, очите също. В детайлите на вашето облекло може да участва нещо алено. Може да проветрявате на въздух облекла, завивки.

От 11:02 до 13:41ч Луната ще се движи на луфт. Нови и значими неща не се подхващат. В 13:41ч Луната се трансферира в земния знак Телец.

21-ти лунен ден (продължава до 23:46ч) е мощно енергиен, с галактически нюанс. Да започнете нещо съществено в интервал на намаляваща Луна, не е добра концепция, защото непрекъснато ще изпитвате дефицит на астрална сила и като резултат триумфа ще е извънредно подозрителен. Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите по какъв начин да поправите следствията. Действията през днешния ден са лекарство за всички психически проблеми. 21-ви лунен ден е деен, само че не би трябвало тази интензивност да се свежда единствено до физически проект. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовни практики. Препоръчва се пътешестване измежду природата в другарска компания, деен групов отдих също е удобен. Добър е денят за потегляне на дълго странствуване. Крайно нежелателно е да постановяваме на другите своето мнение, да се държим нападателно и да манипулираме близките. В здравно отношение денят е обвързван с черния дроб и неговата функционалност. Не е добре, в случай че получите признаци на проблеми с него точно в този момент. Причините могат да бъдат както в непотребното му натоварване, по този начин и заради продължителна физическа и духовна бездейност. В случай на заболяване не се залежавайте доста.

Човек роден в този ден е позитивен, ярък, постоянно изпълняващ дълга си по съвест, а не по обвързване. Понякога в този ден се раждат лекари от други светове. В този лунен ден са се родили Фридрих Енгелс и Дейл Карнеги.

Отношения - Подходящо за обща фамилна работа, за фамилни разходки, за посещаване на родственици, за банкет на посетители.

Секс - В 21-ви лунен ден сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови връзки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР