Около Коледа обикновено ни залива поредица от снимки на знаменитости,

...
Около Коледа обикновено ни залива поредица от снимки на знаменитости,
Коментари Харесай

Когато София Вергара празнува по бански

Около Коледа нормално ни залива поредност от фотоси на звезди, облечени във всевъзможни празнични и занимателни пуловери. София Вергара обаче бяга от клишето, като и този път ни изненадва с следващ секси кадър.

През ноември тя и брачният партньор ѝ Джо Манганиело отпразнуваха седмата годишнина от сватбата си, само че и този месец хубавите страсти ги застигат. През декември е рожденият ден на мъжката половина от фамилията, която явно знае по какъв начин да отпразнува уместно и този специфичен мотив.

Жена му София Вергара качи фотография в Instagram, на която я виждаме да театралничи пред огледало, облечена единствено по черен бански. " Плажен бриз и море ", написа тя на испански като изложение към поста си.

На идващия кадър от поредицата виждаме и рожденика Джо Манганиело, а пък на последния - палмови дървета, полюляващи се от вятъра. Очевидно влюбената двойка чества на някой баснословен плаж и се любува на слънце и топло време.

На 28 декември, сряда, тъкмо когато е 46-ият рожден ден на Джо Манганиело, София Вергара разгласява и друга фотография. За персоналния празник на брачна половинка си тя качи негова фотография от плажа. " 2023 ще бъде невероятна за теб ", написа тя в описанието.

Началото на любовната история на София и Джо в действителност ни връща повече от седем години обратно, когато тя към момента е сгодена за Ник Льоб. С Джо се срещат на вечеря в Белия дом и се влюбват толкоз мощно, че единствено след шестмесечна връзка афишират, че ще се женят.

Джо Манганиело предлага брак на София Вергара навръх Бъдни вечер. Двамата си споделят заветното " Да " пред олтара през ноември 2015 година на обилна сватбена гала в Палм Бийч, Флорида, напомнят от Fox News.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР