Около клана Кардашян никога не липсват новини, а днес е

...
Около клана Кардашян никога не липсват новини, а днес е
Коментари Харесай

Клои роди дъщеря на Тристан Томпсън часове след изневярата му

Около клана Кардашян в никакъв случай не липсват вести, а през днешния ден е време да ви представим следващата. След като Кайли Дженър подари с момиче рапъра Травис Скот преди два месеца, образецът й бе последван и от полусестра й Клои Кардашян. И тъй като женските чеда в тази прословута фамилия валят като из ведро, не е изненада, че и бебето на Клои се оказа от страната на женското войнство.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Apr 9, 2018 at 6:24am PDT

Малкото девойче, което е и първо дете за 33-годишната Клои, се появи на 12 април в болница покрай Кливланд в наличието на баща си - баскетболиста Тристан Томпсън. Чуждите медии оповестяват, че все още името му към момента не е известно.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 26, 2018 at 6:50am PDT

Този път обаче радостната новина за новото попълнение към звездната фамилия бе помрачена от новината, която провокира хиляди цъкания и възмутителни мнения в гилдията на публицистите и измежду почитателите. През последните няколко дни медиите зад океана разпространиха информацията, че баскетболистът е бил заловен в буйна целувка с незнайна жена. Не закъсняха и слуховете, че благоверният фаворит на Клои и татко на бебето е изневерил на възлюбената си часове, преди тя да роди. Това е първо дете за Клои, само че не и за сластния баща, който към този момент има наследник от предходната си връзка.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА КЛОИ КАРДАШЯН ВИЖТЕ ТУК!!!

 Клои Кардашян
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР