Около Жоао Феликс се заформя истинска трансферна сага. След като

...
Около Жоао Феликс се заформя истинска трансферна сага. След като
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид предложи Жоао Феликс на Челси, той иска в ПСЖ

Около Жоао Феликс се заформя същинска трансферна сага. След като изпълнителният шеф на Атлетико Мадрид Мигел Анхел Хил Марин призна за спор сред нападателя и Диего Симеоне, започнаха спекулациите към бъдещето на португалския национал. 

Желанието на Феликс е да напусне Атлетико още през януари, само че това няма да е елементарно. Мадридският клуб избира да задържи най-скъпата покупка в историята си, а с цел да склони да го продаде, би трябвало да получи оферта, която надвишава 126-те млн. евро, платени на Бенфика през 2019 година. 
 Атлетико Мадрид сложи цена на Жоао Феликс Атлетико Мадрид сложи цена на Жоао Феликс
Пресата в Англия твърди, че от Атлетико са предложили Жоао Феликс на Челси в комплект с различен нападател - Матеус Куня. Интересът на “сините ” от Лондон към португалския национал датира от много време, а разновидността с възможното привличане на Куня е настоящ поради травмата на Армандо Броя, който ще го извади от терените до края на сезона. 

На “Стамфорд Бридж ” към този момент си осигуриха услугите на Давид Датро Фофана от Молде, само че огромната им цел е Феликс. Ако не съумеят да се договорят с Атлетико, от Челси ще се насочат към един всред Мемфис Депай и Юсуфа Мукоко. 

Междувременно, италианският публицист Джанлука Ди Марцио хвърли светлина върху проектите на самия Жоао Феликс. Португалецът не е заинтересован от опцията да премине в Арсенал, който също е измежду претендентите за подписа му. Целта на нападателя е да премине в Пари Сен Жермен, а договорка може да се реализира за сума от порядъка на 130-140 млн. евро. 

“Не са доста тимовете, които могат да си разрешат Феликс, а ПСЖ се интересува най-вече от млади футболисти като него. Клубът разполага с нужните средства, с цел да притегли заместител на Мбапе или Неймар, в случай че те изоставен, или на Меси, когато изтече договорът му ”, уточни Ди Марцио.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР