Около Хари и Меган Маркъл вечно витае скандалът. През 2020-а

...
Около Хари и Меган Маркъл вечно витае скандалът. През 2020-а
Коментари Харесай

Скандално: Меган захвърли годежния пръстен на Даяна

Около Хари и Меган Маркъл постоянно витае абсурдът. През 2020-а фамилията напусна кралския двор с гръм и тропот, като оповестиха, че стартират независим живот в чужбина. 

Тогава двойката разгласи пред света, че желае да е финансово самостоятелна и да стои надалеч от любопитните очи на публицистите и обществеността, само че и това не се случи.

Хари и Меган започнаха да притеглят още повече внимание и даже провокираха завистта на холивудските звезди, защото станаха главен фокус за тв прожекторите.

Сега принцът и неговата обичана, които живеят с двете си деца Арчи и Лилибет в Калифорния, още веднъж са в заглавията на таблоидите, само че отново с неприятно. Вече месеци наред в медиите циркулират клюки за тяхната разлъка, като съществена причина за разрива се показват финансовите им проблеми.

Последната поява на Меган провокира нови злословия. Преди дни своенравната херцогиня се разноски из Монтесито в много чудноват тип - сандали с отворена пета и наметната със зимно палто с огромен шал към врата си. Освен че втрещи всички с налудничавия си тип, наблюдателните видяха абсурден подробност - Маркъл бе свалила скъпия си годежен пръстен, в миналото благосъстоятелност на принцеса Даяна. Халката с диаманти на стойност 180 000 $ бе определена от принц Хари от персоналната сбирка на майка му.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР