Около Ерлинг Холанд е на път да се заформи трансферна

...
Около Ерлинг Холанд е на път да се заформи трансферна
Коментари Харесай

ПСЖ вади бомбастична оферта за Холанд

Около Ерлинг Холанд е на път да се заформи трансферна сага, въпреки че Манчестър Сити няма никакво желание да се разделя с голмайстора си. През лятото “гражданите ” ще бъдат атакувани с предложения за норвежкия стрелец от Пари Сен Жермен и Реал Мадрид. И двата клуба са окуражени да привлекат 22-годишния нападател и няма да жалят средства, с цел да реализиран задачата си. 

По информация на RMC Sport ПСЖ има подготвеност да заплати 200 млн. евро, с цел да си обезпечи услугите на Холанд. Това обаче би означавало, че най-малко един всред Лионел Меси, Неймар и Серхио Рамос ще напусне “Парк де Пренс ”, тъй като в противоположен случай клубът няма да се вмести в условията на финансовия феърплей. 

За Реал Мадрид приоритет продължава да е привличането на Килиан Мбапе, макар отхвърли му да облече белия екип предишното лято. На Холанд се гледа като опция на французина. 

Откупната уговорка на норвежкия национал в размер на 200 млн. евро ще стане дейна след края на сезон 2024/25, а не година по-рано, както се очакваше. Промяната е обвързвана с новия контракт на Джосеп Гуардиола, който преподписа с “гражданите ” до лятото на 2025 година. 

От началото на сегашния сезон Холанд е отбелязал 39 гола в 36 мача във всички шампионати и към този момент усъвършенства редица върхове.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР