Около една трета от забавените преписки в район „Младост“ вече

...
Около една трета от забавените преписки в район „Младост“ вече
Коментари Харесай

Една трета от забавените преписки в район "Младост" вече за разписани

Около една трета от забавените преписки в регион „ Младост “ към този момент за написани. Това стана ясно от думите на основния проектант на региона Стефан Стефанов пред Дарик.

По думите му изпълняващият длъжността кмет на региона всеки ден е друг човек.

Над 1500 са забавените преписки, оставен и от показно задържаната кметица Десислава Иванчева. Към момента към 450 от тях към този момент са придвижени. „ Предполагам, че другите ще продължава да ни ги изсипва. Така че нещата се движат от тази позиция. От позиция на това, че не стоят в кабинета на кмета, нещата започнаха, единствено с ангажимента, че когато проектант Русев е кмет. В другите дни нищо не се разписва. От позиция на това, че тази работа би трябвало да се свърши от екипите и отделите, тук нещата към този момент са по-сложни, тъй като това няма по какъв начин да стане нито за два месеца, нито за три. Задържана работа с години горе, която е била и обработвана, само че все пак спирана... Но с това изсипване на 1500-1600 преписки, което ще стане този месец, просто нашата работа ще закъса с няколко месеца напред “, сподели Стефанов.

В момента Румен Русев, заместник-кметът който Десислава Иванчева изрично не искаше да заеме нейното място, е краткотрайно изпълняващ длъжността, само че докога не се знае, тъй като официално той замества посочения от Иванчева Владимир Клисуров, който пък след приключилата в петък отпуска от през днешния ден е в болнични: „ Клисуров от понеделник беше още веднъж кмет, в понеделник и вторник беше кмет, през днешния ден обаче май е в болничен към този момент. Сега кмет е проектант Русев. Всеки ден е друго. Така че до 6 юни няма по какъв начин да знам кой ден кой е кмет “, добави основният проектант на региона Стефан Стефанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР