Около два месеца останаха до пускането на първия сериал, който

...
Около два месеца останаха до пускането на първия сериал, който
Коментари Харесай

И Джон Сноу ще се сдобие със сериал

Около два месеца останаха до стартирането на първия сериал, който още веднъж ще ни потопи в света на Game of Thrones . Е, не тъкмо, тъй като " Домът на дракона " (House of the Dragon) е разположен 200 години преди познатия ни сериал.

Борбата за власт в " Домът на дракона " ще бъде жестока

Да, дракони ще има

В развой на основаване са още няколко продукции, само че за момента нямаме визия по кое време ще ги забележим. Сега от The Hollywood Reporter разбираме, че HBO не са се отказали от концепцията да основават още нови сериали от света на Джордж Р.Р. Мартин.

И на хоризонта се задава нов, само че той този път няма да ни връща обратно в предишното, а ще ни покаже бъдещето. Защото въпрсният сериал ще е за Джон Сноу .

Кит Харингтън , несъмнено, се чака да влезе в основната роля, а сериалът да бъде spin-off (сериал, произлизащ от към този момент действителен, само че с акцент върху разнообразни аспекти). Помним, че в последния сезон на Game of Thrones Джон Сноу разбра истината за себе си и че в действителност е от рода Таргариен.

Което му дава право да седне на Железния престол. Но не желае това, по тази причина се насочи на странствуване оттатък стената, с цел да не помни остарелия си живот. Засега не се споделя нищо към сюжета на подготвяния сериал.

За ролята си на Джон Сноу Кит Харингтън получи две номинации за Еми, само че все пак леко се изненадваме, че се е съгласил още веднъж да влезе в неговите обувки. Просто тъй като самият той беше споделил, че е изпитвал съществени душевен проблеми точно поради ролята.
 Кит Харингтън, Джон Сноу, Game of Thrones и визитите при психолог
Колко ужасно е да бъдеш Джон Сноу

Кит Харингтън разкрива по какъв начин му е повлиял Game of Thrones

И както към този момент казахме, сериалът за Джон е следващият от света на Game of Thrones, който се приготвя. Всъщност, в случай че би трябвало да бъдем точни, сега има седем сериала, върху които HBO работят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР