Около датата 24 май част от правителството, начело с премиера

...
Около датата 24 май част от правителството, начело с премиера
Коментари Харесай

Каракачанов: Около 24 май Петков готви национално предателство

„ Около датата 24 май част от държавното управление, отпред с премиера Кирил Петков и партията „ Продължава смяната “, се готвят за извършат национално изменничество. “, Това съобщи почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, някогашен вицепремиер и министър на защитата.

„ Имаш решение на българското държавно управление от 2019 година, решение на Народното събрание от 2019 година, решение на КСНС при президента от 2020 година, имаше и през януари тази година също решение на КСНС. Българската позиция е ясна: взаимни отстъпки по тематиката за районен съд Македония не се вършат, до момента в който няма някаква смяна в политиката на Скопие по отношение на България “, безапелационен е Каракачанов.

Той акцентира, че за цялото българско общество към този момент е видно, че „ Кирил Петков освен не схваща защо става дума, само че той е поел задължения “.

„ В момента той суче и маже, пробва се да извърши национално изменничество, с цел да заслужи това, че някой го взе от нищото и го направи министър председател на България. Това към този момент е ясно за всички “, изясни той.

Почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация чака, че българското общество ще бъде сериозно, тъй като през всичките тези години сред 75-84% от българските жители са изрично срещу да се вършат взаимни отстъпки по тематиката за РСМ.

„ Тук някакви приказки, че наш народен интерес е да бъдем заобиколени от държави-членки на Европейски Съюз поради войната в Украйна, са цялостни нелепости и приказки за наивници. РСМ и Албания са членове на НАТО. Това им дава гаранцията за сигурността, а не участието в Европейски Съюз “, акцентира някогашният боен министър.

Каракачанов съобщи, че всички желаеме на Балканите да имаме сътрудници в Европейски Съюз, само че участието в Европейски Съюз значи покритие на критерии.

„ Определено нямаме интерес страна, като РСМ, която води антибългарска политика да стане член на Европейски Съюз. Защото всички тези практики на подправяне на българската история, гонене на българи, искания за национални малцинства в България, ще стане доста по-сериозен проблем, когато тази страна стане член на Европейски Съюз “, акцентира почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация.

Той разяснява и тезата на Петков, че би трябвало да загърбим историята си в името на развиването на икономическите връзки.

„ Един аероплан хвърча веднъж с 8 пасажери на борда. Ако това е бизнес, по-добре е Петков да се връща там където е учил. Той си опонира по проблема с РСМ, той не заблуждава с сходни красиви приказки за развиване на икономическите връзки “, съобщи Каракачанов.

Почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация даде за образец и проблема с природния газ, където, съгласно него, министър председателят прави тъкмо противоположното.

„ С природния газ министър председателят контракти една огромна спекулация. Използваха мотива, че руснаците желаят да се заплаща с рубли и още преди „ Газпром “ да спре кранчето на България, те са си създали сделката. Тези момчета през сякаш една швейцарска компания, където е работил сегашният изпълнителен шеф на „ Булгаргаз “, ще ни доставят газ – през компания медиатор. Казват ни газ ще има, само че не ни споделят на каква цена. А цената, както пресмятат специалистите и обществено го оповестиха, е с 35% по-висока, в сравнение с газа, който получаваме от „ Газпром “, изясни Каракачанов.

Според него се получава замяна кон за кокошка.

„ С една самолетна линия се пробват да ни убедят, че това е страховит триумф и прогрес, а това, че ще натовариш българския бизнес с 35% по-висока цена на газа било въпрос на морал. Става дума за колосална спекулация. Увеличението с 35% значи със 100 милиона лв. на месец повече по отношение на сегашните цени или 800 милиона до края на годината “, сподели той.

Каракачанов съобщи, че не има вяра на нито една дума на премиера.

„ Не имам вяра на Петков, тъй като той излъга целия български народ още преди да стане министър председател, че той не е канадски жител. Един човек, който ние е излъгал по един толкоз фундаментален въпрос и е нарушил Конституцията на България, за какво да не те лъже и по други въпроси. Това прави и по тематиката за районен съд Македония, и по тематиката за природния газ, и по тематиката за тока. Докога би трябвало да гледаме, че царят е гол. Ах какви хубави облекла има смяната. Не, смяната няма никакви нови облекла, голи са и,за страдание, са тотално некадърни! “, сподели почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР