Около четири и половина милиона деца не учат в Йемен,

...
Около четири и половина милиона деца не учат в Йемен,
Коментари Харесай

Предупреждения срещу нормализиране на конфликта, тъй като Йемен отбелязва десетилетие на война

Около четири и половина милиона деца не учат в Йемен, до момента в който половината от страната обезверено се нуждае от здравна помощ, предизвестиха Неправителствени организации.

Доклади, оповестени в понеделник, сочат, че две от всеки пет йеменски деца не посещават учебно заведение, до момента в който повече от 17 милиона души – половината от които деца – се нуждаят от здравна помощ.

Статистиката акцентира несигурността на ежедневния живот след десетилетие на брутална война, означават неправителствените организации, акцентирайки възходящи компликации във финансирането и доставките, защото броят на изключителните обстановки се популяризира в Близкия изток и други световни места.

Публикация на Save the Children [PDF], Висящи на косъм: Борбата на йеменските деца за обучение, разказва в детайли продължаващите проблеми в страната, където контрактуваното от Организация на обединените нации преустановяване на огъня възстановява релативно успокоение, само че филантропичните потребности към момента остават ужасни принуждение с невисок интензитет.

Подкрепяното от Саудитска А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР