Около британското кралско семейство винаги е имало различни слухове и

...
Около британското кралско семейство винаги е имало различни слухове и
Коментари Харесай

Всички се питат къде е Кейт - ето няколко теории

Около английското кралско семейство постоянно е имало разнообразни клюки и тайни теории и това не е от през вчерашния ден и от през днешния ден. Но до момента Кейт Мидълтън като че ли успяваше да остане настрана от всички сходни спекулации в ролята си на всеобща фаворитка. Ситуацията обаче радикално се промени след изненадващото й изгубване при започване на годината.
 Кейт Мидълтън, новите фрагменти и мненията за принцесата на Уелс
Кейт на пазар след интервенцията - какви мнения провокираха новите й фотоси

Усмихната, в спортни облекла и очевидно отслабнала

На 17 януари от Бъкингамския замък оповестиха, че на предходния ден принцесата на Уелс е претърпяла коремна интервенция. Повече детайлности за аргументите за нея по този начин и не получихме и до през днешния ден. Още тогава бе обявено и че тя ще се върне към формалните си задължения чак след Великден.

Десетина дни по-късно от кралски двор ни осведомиха, че и крал Чарлз, който беше признат за операция, обвързвана с простатата, и Кейт Мидълтън са изписани от болничното заведение в Лондон и ще се възвръщат в домашни условия.
 Снимка 653093

Но до момента в който от изписването на монарха видяхме публични фотоси, които са доказателство, че е в положително здравословно положение, сходни фрагменти със брачната половинка на принц Уилям нямаше. И това изненада мнозина, тъй като единствено няколко часа и след трите си раждания тя позирана усмихната пред стълбите на болничното заведение - нещо, което изглежда непосилно за доста дами. А логиката е, че щом я изписват след интервенцията, значи би трябвало да се е възстановила най-малко в известна степен.

Тази и още много въпросителни по отношение на изгубването и здравословното състояние на Кейт Мидълтън виждаме да се споделят непрестанно в обществените мрежи. Особено в TikTok са много популярни всички видеа, в които се развиват разнообразни тайни теории за това къде е принцесата на Уелс. И всички се чудят за какво двореца разрешава всичко това, вместо просто да покаже Кейт онлайн за няколко минути.

Появи се даже и хаштаг #Katespiracy, под който разнообразни хора споделят своето мнение по тематиката, а други пък се присмиват на цялата тази нервност. Оказва се, че най-вече от всички от изгубването на Кейт се интересуват американците. По-голямата част от видеата, свързани с т.нар. KateGate са точно на влогъри и инфлуенсъри от Съединени американски щати, които натрупат гледания, а надлежно и доходи на гърба на английския кралски двор.
Part 19 of our Emergency Series: WHERE TF IS KATE MIDDLETON?!!!!!
Отзвукът в обществените мрежи се задълбочи около абсурда с редактираната фотография във връзка 8 март. Някои настояват, че Кейт Мидълтън в действителност е толкова зле здравословно, че даже не може да седи за дълго. А главният проблем, който акцентират мнозина, е, че към този момент никой няма да има доверие на двореца и ще се съмнява в истинността на всяка нова фотография, която се разгласява.

Някои стигат по-далеч в предположенията си и настояват, че Кейт Мидълтън в действителност е в медикаментозна кома или даже към този момент може да не е сред живите, само че това да продължава да се пази в загадка. Комбинирано с фрагменти от Бъкингамския замък от деня на гибелта на Елизабет Втора и други сходни, някои може в действителност да повярват, че от двореца крият сходна огромна загадка, написа Newsweek.
анкета
Редно ли е кралските особи и звездите да редактират фотосите, които разгласяват?
Че за какво не, всеки го прави Не, това си е тип неистина Може, само че би трябвало да споделят, че има промени Така са по-красиви
Че за какво не, всеки го прави

Не, това си е тип неистина

Може, само че би трябвало да споделят, че има промени

Така са по-красиви

Други пък считат, че интервенция, която е претърпяла Кейт, в действителност не е била планувана, а по-скоро поради изключителни здравословни проблеми. трети пък са на мнение, че тя е легнала под скалпела на еластичен хирург и по тази причина заобикаля да се демонстрира пред камерите. Но в случай че е по този начин, евентуално резултатът от процедурите няма да остане неусетен откакто се върне към формалните си задължения.

А след последните папарашки фрагменти от идиличния фамилен пазар в Уиндзор мнозина показаха подозрения, че това до Уилям в действителност е двойничка на неговата брачна половинка. След това се заприказва и че въпросната двойничка май е и на други фрагменти, на които сме считали, че виждаме принцесата на Уелс.

Дали мълчанието на принцесата на Уелс в действителност е нейно персонално предпочитание или е решение на двореца също можем единствено да допускаме. Някои са на мнение, че целият скандал покрай редактираната фотография за 8 март в действителност е за похищение на вниманието от нещо доста по-сериозно.
 Кейт Мидълтън и фотография с кралица Елизабет Втора - коригирала ли принцесата е и нея
Поредният гаф на Кейт - редактирала ли е и фотография с кралицата

Вече всичко се следи под лупа

А в случай че Кейт Мидълтън в действителност желае да не приказваме за нея, до момента в който се възвръща от интервенцията, то всичко, което се изписа по неин адрес, сигурно ще окаже отрицателно въздействие на психологичното й здраве. И по този начин тя се трансформира в следващата жертва на кралския двор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР