Около 80 % от служителите на американската компания Туитър, която

...
Около 80 % от служителите на американската компания Туитър, която
Коментари Харесай

80% от служителите на Туитър са уволнени или напуснали след идването на Мъск - Свят

Около 80 % от чиновниците на американската компания Туитър, която има едноименната обществена мрежа, са били уволнени или са напуснали по лично предпочитание, откакто компанията беше добита от бизнесмена Илон Мъск, заяви телевизия Си Ен Би Си.

Според медията броят на щатните чиновници в компанията е намалял до към 1300 души. Отделът, който се занимава с рекомендации по отношение на политиките на компанията, дизайна и измененията в продуктите, с цел да се подсигурява сигурността на потребителите, към този момент има по-малко от 20 чиновници на цялостно работно време.

Според инженер, който е подал оставка в компанията, сходна загуба на чиновници и редуциране на личен състав може да затрудни поддържането на услугата. Под управлението на Мъск Tуитър понижи броя на чиновниците си посредством всеобщи уволнения, а други чиновници бяха принудени да изоставен след обилни промени в политиките на компанията.

Преди два дни " Бизнес инсайдър ", базирайки се на свои източници, заяви, че съкращенията в Tуитър набират скорост макар уверенията на притежателя за противоположното. Според изданието десетки чиновници, отговарящи за рекламата и монетизацията, са били принудени да изоставен компанията преди две седмици.

Мъск възнамерява да закрие доста от интернационалните офиси на Tуитър, както и в Съединени американски щати, което може да докара до понижаване на личния състав на компанията до 2000 души, уточни изданието. Преди Мъск да поеме Tуитър, компанията е имала към 7500 щатни чиновници.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР