Около 80% от хората преживяват лек вариант на . Това

...
Около 80% от хората преживяват лек вариант на . Това
Коментари Харесай

Д-р София Ангелова: 80% от хората преживяват лек вариант на COVID-19

Около 80% от хората претърпяват лек вид на . Това сподели в изявление за Българска национална телевизия пулмологът доктор София Ангелова. Възможно е цялостно възобновяване след COVID-19, сподели още тя.
" Това, което ни впечатлява е, че COVID-19 е едно дълготрайно заболяване ", сподели пред Българска национална телевизия пулмологът доктор София Ангелова.
 Отпадна карантината при пътешестване до щата Ню Йорк в Съединени американски щати Отпадна карантината при пътешестване до щата Ню Йорк в Съединени американски щати
За идващите от чужбина в американския щат Ню Йорк към този момент не се изисква да бъдат поставяни под карантина. По информация на генералнот...
Пулмологът сподели, че се приказва за един нескончаем Коронавирус синдром, защото грипът го претърпяваме за 7-8 дни, когато има затруднение с една пневмония - за още 10 дни. При COVID-19 лекуването продължава доста по-дълго време.
" Острият интервал е до 1 месец, подострият е от 1 до 3 месеца, а хроничният Коронавирус е над 3 месеца ", сподели доктор Ангелова.
Пулмологът сподели още, че хората, които са се срещнали с заболяването, би трябвало да се наблюдават най-малко три месеца. За да може да се откри по какъв начин организмът се е справил с заболяването, е належащо да се създадат кръвни проучвания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР