Около 80 души бяха задържания при огромна операция на властите,

...
Около 80 души бяха задържания при огромна операция на властите,
Коментари Харесай

МАЩАБНА АКЦИЯ: Масов арест на мъже за педофилия 


Около 80 души бяха арестувания при голяма интервенция на управляващите, хванатите за на възраст сред 30 и 60 години

Около 80 мъже бяха арестувани във Франция при най-мащабна акция против полово посягане над деца. Арестуваните мъже са на възраст сред 30 и 60 години и работят най-вече специалности, които им разрешават да са в непосредствен контакт с малолетни.,пише телеграф

Залавянето на тези мъже се води като невиждана и невиждана като мащаб акция по арести в страната. Те нямат нищо общо един с различен. Полицията ги разказва като хора с извънредно разнообразни профили, статус и специалности – от безработни до чиновници в локалната власт. Сред тях има също и спортни треньори, надзорник в център за деца с увреждания и учители.

Преди към 20 година съответният надзорник е бил съден за полово посягане и експанзия над малолетни. След като излежава присъдата си, съумява да промени самоличността си по законен метод и по този начин години по-късно още веднъж има достъп и контакт с деца.


Властите оповестяват, че става въпрос за извънредно жестоки похищения с малолетни, бебета и даже с животни. Иззети са над 100 хиляди видеа и фотоси. Заподозрените са признали виновността си. Пред съда до този миг са били изправени 51 души, 13 от тях са към този момент с присъди. А 38 от задържаните са под правосъден контрол. Разследването продължава.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР