Около 700 души, сред които и Илон Мъск, са запазили

...
Около 700 души, сред които и Илон Мъск, са запазили
Коментари Харесай

100 души купили билети по $450 000 за космически полет


Около 700 души, измежду които и Илон Мъск, са запазили място в полетите на Virgin Galactic
(снимка: Virgin Galactic)

Virgin Galactic възобнови продажбата на билети за пътуванията си до „ ръба на космоса ” на по-висока цена през август. Компанията заяви , че към този момент е продала 100 от билетите по 450 000 $.

Преди август поръчките за полети в космоса се таксуваха по 250 000 $, което наподобява напряко „ преференциално ” на фона на новата цена. Като цяло към 700 души, измежду които и Илон Мъск, са запазили място в полетите на Virgin Galactic, заяви.
още по тематиката
Компанията се надява да продаде 1000 билета, преди да стартира комерсиалните пътувания, които неотдавна отсрочи (отново) за четвъртото тримесечие на 2022 година Virgin Galactic разрешава покупката на билети единствено на клиенти, които са създали депозит от 1000 $. Компанията възнамерява да направи допустимо повече хора да резервират място от началото на 2022 година

Първият полет на Virgin Galactic с екипаж се организира през юли. На борда беше и създателят на компанията Ричард Брансън. да потегли към ръба на космоса с първия полет на собствен екипаж със совалка на своята галактическа компания Blue Origin.

Unity 23, идващият полет на Virgin Galactic, няма да излети най-малко доникъде на 2022 година Той ще транспортира трима пасажери от италианските военновъздушни сили, всички с билети, които ще изследват резултатите от микрогравитацията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР