Около 70% от населението на Шанхай е заразено с COVID.

...
Около 70% от населението на Шанхай е заразено с COVID.
Коментари Харесай

70% от населението на Шанхай е с COVID-19

Около 70% от популацията на Шанхай е инфектирано с Коронавирус. Това заяви старши доктор в една от най-хубавите лечебни заведения в Шанхай.
Прочетете още
„ Сега разпространяването на епидемията в Шанхай е доста необятно и може да е достигнало 70 % от популацията, което е 20 до 30 пъти повече, в сравнение с през април и май “, съобщи Чен Ержен.

Градът беше под изтощително двумесечно блокиране от април, когато над 600 000 поданици бяха инфектирани с вируса и доста бяха сложени в центрове за всеобща карантина.

Въпреки това, откакто твърдите ограничавания бяха внезапно разхлабени предишния месец без доста подготовка, имаше голям скок в броя на случаите. И в този момент разновидността Omicron се популяризира неистово из града.

Чен добави, че болничното заведение му в Шанхай получава 1600 приема по неотложност всеки ден – двойно повече от броя преди премахването на рестриктивните мерки – като 80 % от тях са пациенти с Covid.

„ Повече от 100 коли за спешна помощ идват в болничното заведение всеки ден “, сподели той, като добави, че към половината от незабавно признатите са уязвими хора на възраст над 65 години.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР