Около 60-70% е шанса да бъде възстановена четворната коалиция. Тази

...
Около 60-70% е шанса да бъде възстановена четворната коалиция. Тази
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Има 60-70% шанс да се възстанови четворната коалиция

Около 60-70% е шанса да бъде възобновена четворната коалиция. Тази прогноза изрече депутата от Директива за птиците Ивайло Мирчев. Според него има огромна смяна в държанието на Има Такъв Народ, като те са станали по-диалогични.

Според него е доста евентуално третия мандат да отиде при Демократична България, само че това се взема решение от президента.

„ Ние се стремим да получим третия мандат и считаме, че има възможност да се разберем. Има всички индикации, че разсъдъка е почнал да настава, би трябвало да проявим съответната доза реалистичност, с цел да не се върви на избори “, съобщи Мирчев пред Нова телевизия.

„ През последните една две седмици в позицията на Има Такъв Народ има извънредно огромна еволюция и градивност “, сподели още той.

Той е безапелационен, че няма смисъл за страната ни сега от предварителни избори.

„ Ние не се опасяваме от нови избори, при такива от Демократична България ще получим още най-малко 10 депутата, само че Народното събрание като цяло ще бъде доста по-фрагментиран, като „ Възраждане “ и проруската партия на Янев ще получат повече позиции “, съобщи депутатът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР