Около 6.30 часа на 17 юни в РУ-Сливница е получен

...
Около 6.30 часа на 17 юни в РУ-Сливница е получен
Коментари Харесай

Задържаха обирджия на казино

Около 6.30 часа на 17 юни в РУ-Сливница е получен сигнал от служителка в игрална зала в Божурище, че след приложимост на мощ чужд й е нанесъл удари в региона на главата, повалил я е на пода сред игралните автомати и е лишил чантичката й с парична сума, паник бутон и мобилен телефон, след което е избягал в незнайна посока, оповестиха през днешния ден от полицията.

По случая било формирано досъдебно произвеждане. В хода на подхванатите дейности по следствието криминалистите открили самоличността на причинителя, който се укривал от органите на реда и бил разгласен за общодържавно търсене.

В резултат на интензивно търсене, извършено взаимно от чиновници на Главна дирекция "Национална полиция ", криминалисти от ОДМВР- София, РУ- Ботевград и РУ- Сливница, престъпно проявеният столичанин, търсен и за други престъпни закононарушения, бил локализиран и арестуван в ботевградското село Скравена. Намерени са и част от инкриминираните движимости.

44- годишният причинител е притеглен в качеството на обвинен за осъществено от него в изискванията на рисков рецидив закононарушение и с прокурорско разпореждане му е наложена непрекъсната мярка за неотклонение "задържане под стража ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР