Около 50 000 лева имат да връщат на републиканския бюджет

...
Около 50 000 лева имат да връщат на републиканския бюджет
Коментари Харесай

ДСБ чакат дарения, за да върнат около 50 000 лева надвзети субсидии

Около 50 000 лв. имат да връщат на републиканския бюджет от ДСБ поради по-големите партийни дотации. Това призна пред bTV ръководителят на партията о.р. ген. Атанас Атанасов. Трябва да съберем дарения, тъй като нямаме пари, сподели Атанасов.

Тази сага стартира от това, че се откри, че Министерството на финансите злоупотребявайки с пълномощията си е наддавал дълго време и отговорността е на министър Владислав Горанов - разхитил е пари от държавния бюджет. Това министерство си има глава, този е индивидът, който се разпорежда с държавните пари, сподели ген. Атанасов.

Борисов направи този изострен ход, направи нещо, което знаеше, че няма да е признато (искането дотациите да са 1 лев - б.р.), само че един месец се занимаваме с това, че политическите партии получават (повече) пари, изясни партийният водач.

Законопроектът през 2001 година в претекстовете е записано, че дотациите за партиите от страната са съществена антикорупционна мярка за присъсединяване на БГ в Европейски Съюз. Борисов в този момент сподели - не ви трябват дотации, търсете си пари от спонсори, изясни протичащото се Атанасов.

Това е провокация за отклонение на публичното внимание, счита някогашният началник на разузнаването.

Запитан има ли опит да се прикрият част от дейностите на партията (БСП) в учебниците по история, които разказват интервала 1944-89 година, Атанасов сподели, че са предизвестили, че носталгиците по комунизма ще се опитат да възстановят този интервал.

Министърът на образованието излезе с позиция, тъй като беше оказан публичен напън. При тази власт няма поредна оценка за комунистическия режим, сподели Атанасов във връзка премиера Бойко Борисов.

" Когато му е належащо, той вади историята с убития си дядо, по-късно го виждаме сниман до паметника на Тодор Живков. Властта е тази, която дефинира рамките ", сподели Атанасов.

" Написали, че по времето на Тодор Живков се повишавало благосъстоянието на българския народ. Защо имаше корекоми - тъй като единствено един тъничък сегмент можеше да пазари там. Трябва обективно да бъдат отразявани обстоятелствата. За тази променчивост става дума.

Припомняме, против подмяната на близката ни история в интернет потегли и петиция. За обективно проучване на историята се оповестиха от " Обединени земеделци ", НПСД, " Демократична България ", Съюз на демократичните сили, историци.

Миналата седмица - Борисов гласоподава за продължение на глобите за Русия, а Караянчева в този момент отиде в Русия да се изяснява, че сме другари ", сподели съпредседателят на " Демократична България ".

Според него депутатите би трябвало да питат ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева какво свърши в Москва с изключение на да каже, че България ще се опита да бъде мост сред НАТО и Русия. Той счита, че това е променчивост към нашите съдружници.

" По абсурда " Скрипал " се скрихме. За какво ни е АЕЦ " Белене ", тази машинация, този мочур ", запита реторично Атанас Атанасов в коментар от вчерашната среща на Караянчева с ръководителя на Съвета на федерацията на Федералното заседание на Руската федерация Валентина Матвиенко.

Припомняме, на 16 март 2010 година по време на първия си мандат министър председателят Бойко Борисов дефинира АЕЦ " Белене " като мочур. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР