Около 4000 данъкоплатци ще бъдат уведомени, че може да им

...
Около 4000 данъкоплатци ще бъдат уведомени, че може да им
Коментари Харесай

Уведомяват 4000 хасковлии, продали имот за надвзета такса  с...

Около 4000 данъкоплатци ще бъдат известени, че може да им бъде възобновена надвзетата такса боклук за 2020 и 2021 година Това са хора, които са продали парцелите си и не дължат такса зеа следщата година, от която да им бъдат приспаднати сумите. Това сподели пред Общински съвет кметът Станислав Дечев. Съветницте одобриха по какъв начин да стане възстановявнето на сумите. Гражданите, на които не може по справедливи причина да им се приспадне сумата, ще получат съобщение, след заявлени, парите ще се връщат по банкова сметка. 

Преди малко съветниците утвърдиха и предлагането да се усили числеността на общинската конструкция КОРЗ, с цел да може да се упражнява по- добър надзор за чистотата в общината. Служителите стават 16 от началото на идната година. 6 месеца след назначението им кметът ще би трябвало да направи доклад пред Общински съвет за свършеното, реши Общински съвет. Предложението за това пристигна от Георги Пеев. 

Единодушно съветниците одобриха и да се построи кръгово кръстовище край Бирената фабрика за потребностите на новия Ритейл парк. Искането е на вложителя, той ще финансира построяването и ще го даде на Общината. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР