Около 40 полицейски служители са пострадали при сблъсък с участници

...
Около 40 полицейски служители са пострадали при сблъсък с участници
Коментари Харесай

40 полицаи пострадаха на протестите в Киев

Около 40 полицейски чиновници са потърпевши при конфликт с участници в днешния, които се пробвали да обтегнат палатков лагер в центъра на града.
По-голямата част от са получили изгаряния на очите, а един от тях е изгубил схващане вследствие удар по главата, обявиха от полицията.
За момента няма информация за потърпевши от редиците на протестиращите.
 Бизнесмени още веднъж на митинг в Киев Бизнесмени още веднъж на митинг в Киев
Тази заран в държавния квартал на Киев бяха обновени митингите на украински бизнесмени, заяви ТАСС. Основният събирателен пун...
БГНЕС напомня, че през днешния ден представителите на бизнеса в Украйна възобновиха протестните си дейности в държавния квартал в Киев. Те упорстват за анулация на рестриктивните мерки за бизнеса, въведени по отношение на карантината, и за отдръпване на решението за въвеждане на касови апарати.
По време на митинга протестиращите се пробваха да построят палатков лагер, само че от силите на реда лишили със мощ няколко палатки. Това довело до конфликти, заяви ТАСС. Участниците в митинга запалили димки и бомбички, които хвърляли към служителите на реда.
Силите на реда подхващат превантивни ограничения за възобновяване на реда. Въпреки това сред жителите и полицейските чиновници от време на време се стига до словесни престрелки, означават от полицията.
От там предизвестиха, че служителите на реда в границите на своите пълномощия ще реагират неотложно на всевъзможни противоправни дейности. Патрулната полиция заяви, че по отношение на всеобщата акция придвижването в центъра на е лимитирано.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР