Около 350 състезатели от 26 клуба в страната се очакват

...
Около 350 състезатели от 26 клуба в страната се очакват
Коментари Харесай

Около 350 състезатели от 26 клуба в страната се очакват на държавното първенство по ММА в Шумен

Около 350 състезатели от 26 клуба в страната се чакат на държавното състезание по ММА, което ще се състои на 10 март в залата " Арена Шумен " в регионалния град. Това заяви на Българска телеграфна агенция президентът на Българската федерация по ММА Станислав Недков.

В надпреварата ще вземат участие бойци във всички възрастови групи - до 14, 16, 18 и над 18 години. На него с изключение на държавните ни първенци - мъже и дами, ще бъде избран и съставът на националния ни тим за идното балканско и европейското състезание по ММА.

Официалното разкриване на шампионата в Шумен ще бъде от 9.00 часа. Входът за фенове е свободен.
Българската федерация по ММА избра първото от двете държавни за годината шампионати по смесени бойни изкуства да е в Шумен, поради съвършената организация на двете интернационалните надпревари по смесени бойни изкуства, извършени в регионалния град през предходната година, както и поради множеството триумфи на състезатели от шуменския клуб, утвърдил се като един от най-хубавите в страната, посочи Недков.

През октомври 2018 година Шумен беше хазаин на Балканско състезание за мъже и дами, и на Европейско състезание за момчета, кадети и юноши по ММА. Шуменецът Здравко Димитров и треньорът на локалния клуб Калоян Колев завоюваха през м.г. надлежно бронзови медали от европейското и от международното състезание по ММА, напомни Недков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР