Около 350 хиляди лева и златни накити, чието количество е

...
Около 350 хиляди лева и златни накити, чието количество е
Коментари Харесай

Около 350 000 лева и злато са откраднати от дома на бизнесмен в Банско

Около 350 хиляди лв. и златни украшения, чието количество е в развой на определяне, са откраднати от частен дом в Банско, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград.

Сигнал за кражбата е подаден на 8 март и по него работят полицейски чиновници от Районно ръководство - Банско. За случая е известена способената прокуратура и е формирано досъдебно произвеждане.

Парите и златото са били скрити в специфичен тайник в дома на предприемача и притежател на кръчма в курортното градче Лазар Дурчов, заяви в. " Струма ".

Предполага се, че крадците са знаели точното местоположение на тайника, защото са го намерили секунди, откакто са проникнали в жилищните етажи над механата през балконска врата.

В същото време в заведението е имало клиенти, които са чествали 8 март. Кражбата е била разкрита от притежателя, който се качил до дома си за малко и разкрил празния тайник.

През октомври 2020 година апаш отмъкна близо 1 милион лв. и злато, скрити в камината на ямболския предприемач Милен Иванов.

Три месеца по-късно 44-годишният причинител бе арестуван при огромна полицейска интервенция на териториите на ОДМВР-Ямбол и ОДМВР-Бургас. Извършени бяха обиски на 17 места. Намерени и конфискувани бяха общо към 54 000 лв. и златни украшения.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР