Около 300 привърженици на Милан“ от България ще подкрепят росонерите“

...
Около 300 привърженици на Милан“ от България ще подкрепят росонерите“
Коментари Харесай

300 българи викат за „Милан“ в Разград

Около 300 последователи на „ Милан “ от България ще поддържат „ росонерите “ в Разград за дуела с „ Лудогорец “ от 1/16-финалите в Лига Европа. Това разкриха от родния почитател клуб на италианския гранд. Интересът е огромен, а запитванията – стотици. За задачата е проведен превоз, който ще тръгне в деня на мача (15 февруари) от София. Очаква се на „ Лудогорец Арена “ отборът на Дженаро Гатузо да бъде подкрепян и от почитатели от други наши градове, както и от Румъния и Македония.
„ Така бе и през есента, когато тимът игра с „ Университатя “ (Крайова) “ в предварителните кръгове на шампионата.
Привърженици на „ Милан “ от Италия ще имат опцията да пътуват с тима. Това ще стане на 14-ти февруари.
„ Свети Валентин в „ червено-черно “ – се споделя в известие на клуба. – Отпътуването в този ден дава опция за необикновен празник. Не пропускайте шанса да бъдете дружно с играчите на път за България. “
Всички почитатели на гостите ще бъдат настанявани в Сектор „ А “, защото трибуната за посетители е в ремонт. Не е изключено обаче да има такива и на естрада „ Моци “.
В Разград бяха пуснати в продажба последните пропуски за дуела. Те са едвам 30, само че на цена от по 500 лв.. Причината е, че става въпрос за ВИП билети.
През предишния сезон управлението на „ орлите “ забрани внасянето на продукти на „ Арсенал “ в секторите, предопределени за българи, за мача от Шампионската лига в София.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР