Около 30 секунди е продължила схватката между лидера на агитката

...
Около 30 секунди е продължила схватката между лидера на агитката
Коментари Харесай

Лидерът на агитката на ЦСКА повалил за 30 секунди предизвикал го син ултрас


Около 30 секунди е траяла битката сред водача на агитката на ЦСКА Иван Велчев - Кюстендилеца и провокиралия го на ръкопашен пердах ултрас на Левски Любо Делев. Представителят на ЦСКА е победил, изрично, което е прието и от победения.

По време на дербито ЦСКА - Левски в неделя, почитатели на " сините " издигнаха транспаранти, посредством които членът на " София-Запад " Любо Делев провокира на пердах водача на Сектор " Г " - Иван Велчев.

" Кюстендилче, пердах с голи ръце, с ръкавици, с колани...Кога?Чакам те 6-и месец! Любо Делев ", пишеше на тях.
Велчев освен одобри предизвикването, само че и победи. Това излиза наяве от диалог на стената на Делев във " Facebook ".

За загубата на " синия звяр " осведоми Росен Петров. Левскарите в началото не му имат вяра, до момента в който не се включва самият Делев. " Паднах с достолепие! Хубав пердах! Пак ще се забележим някой ден! ", написа боксьорът.
" Който не се е бил, той не е губил ", отвръща кавалерски Петров.

Боят е бил през днешния ден в 11:00 часа, а Иван е свалил Любо на земята за... 30 секунди. Росен Петров е спрял Кюстендилеца, тъй като " просто се е наложило ", по неговите думи.

Междувременно управлението на Левски пусна контрадекларация против ЦСКА ден след наказването на нападателя на " алените " Фернандо Каранга.

В нея " сините " шефове се оплакват от дребния й размер, показват отвращение от фразата " Има за какво да се страхувате " и недоволстват от метода по който бразилецът показва насладата. Подробно е обърнато внимание и на случката след мача.
" Как ли биха санкционирали в една естествена европейска страна един футболист с надуваем пенис в ръка или жестове, недвусмислено провокиращи принуждение, които се излъчват по национална телевизия?

Но ние няма да му извиним обстоятелството, че същият любим беше превзет от забележим възторг, поругавайки знаците на нашия клуб. Защото обидата, която нанася върху милиони и косвено върху името на Апостола, е явно търсена и мечтана ", написа в декларацията на отбора от " Герена ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР