Около 30 души протестираха снощи в Бургас с искане на

...
Около 30 души протестираха снощи в Бургас с искане на
Коментари Харесай

ГЕРБ са позор в Бургас, русенци блокират Дунав мост

Около 30 души стачкуваха нощес в Бургас с искане на оставката на държавното управление и основния прокурор, съобщи Българското национално радио.

Пред постройката на Община Бургас те изписаха надписа „ ГЕРБ са срам. Борисоф, Гешефт в затвор “. Със викания „ Оставка “ протестиращите минаха през основната улица " Алеко Богориди “ до Морското казино, след което още веднъж се върнаха пред постройката на Общината. Хората разясниха случая на експанзия против майката с две деца, която се опита да пробие барикадите в София:

„ В никакъв случай не извинявам експанзията от страна на протестиращите, само че се знае, че там е било затворено. Вижда се, че има хора. Вижда се, че има пешеходци на пътното платно, няма по какъв начин да влезе автомобил. Там виновността е споделена. Най-основата виновност е в институциите. Те не са си свършили работата. Не може да няма информация и да не се вижда, че там става нещо “.

„ Не би трябвало да се стига до такива ексцесии. В митинга не би трябвало да има експанзия. “

„ За тълпата няма опрощение, няма и виновност “.

В Русе митингът, който всяка вечер събира хората на площада, се реалокира довечера на кръстовището до блок “Олимп” сред булевардите “Липник” и “Никола Петков”. Освен виковете за оставки, протестиращите показаха недоволството си от държавното управление и основния прокурор като седнаха в средата на кръстовището и не разрешиха на транспортните средства да минават.

" Пътищата в региона са под всякаква рецензия ", обясниха те.

Полицията оказа цялостно подпомагане на протестиращите и отклоняваше придвижването по заобиколни улици пресечки преди основното кръстовище.

Днес протестиращите ще блокират региона на граничния пункт Дунав мост от 16.30 до 18.30 часа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР