Около 3 часа следобед успя да дойде до телевизията, където

...
Около 3 часа следобед успя да дойде до телевизията, където
Коментари Харесай

Колега на Иво Никодимов: Бях ужасен, като го видях! Вяра Анкова веднага отиде при него и...

Около 3 часа следобяд съумя да пристигна до малкия екран, където има и лекарски кабинет. Веднага хора тук ми споделиха, че е в тежко положение и е пребит. Това съобщи в ефира на Нова телевизия журналистът Благой Цицелков, който е сътрудник на пребития през вчерашния ден водещ на утринния блок на Българска национална телевизия Иво Никодимов.

" Веднага отидох да го видя. Бях ужасяващ от това, което видях. Той реагира като боец, не като потърпевш, не като жертва. Това, че избра да пристигна първо в малкия екран сподели тъкмо това. Той беше доста комплициран в неговите разкази. Това, което знаем е, че са били към четирима души. Не е приказвал за претекстовете на нападението. Вяра Анкова незабавно пристигна и искаше първо да го прегледат лекарите. Иво е лице от екрана, всеки счита, че може да го набие, тъй като е облик на съумелия човек. Не сме го чували тази заран. Гледаме да не пишем в обществените мрежи. Той знае, че може да разчита на нас ", добави Цицелков.

" Това е безспорна безотговорност. Не знам дали става дума за това, че някой го е разпознал. Това е просто следващата експанзия и следващият случай на принуждение.Трябва да си дадем сметка, че имаме проблем като общество. Вдигаме плещи, като убиват човек за цигара или пребиват доктор, а на следващия ден ние може да сме идващите, съобщи друга колежка на Никодимов - Поли Златарева, която води " Още от деня ".

" Вчера чух, че за следващ път би трябвало да се случи нещо, с цел да потърсим решение на проблеми, които са от доста време. Министерство на вътрешните работи ще си преорганизира хората. Надявам се просто отговорните да бъдат хванати, тъй като по този начин ще се успокоим, че не живеем в такова време на безотговорност ", сподели Цицелков.

" Всеки от нас може да бъде идващият. Това е страшното - равнището до което сме се докарали. Вие не се ли страхувате, не приказвам като публицист, приказвам за това, че не се чувствате предпазена. Това чувство за правдивост липсва. Аз не се опасявам, простащината не може да ме уплаши, а единствено да ме разгневи ", сподели Златарева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР