Около 3,75 е оценката, която давам за работата на Столичния

...
Около 3,75 е оценката, която давам за работата на Столичния
Коментари Харесай

Паргов: Проблемът с поръчките може да се реши от СОС

Около 3,75 е оценката, която давам за работата на Столичния общински съвет (СОС) през миналия мандат. Имаме развиване, само че то е в застой. Това съобщи в студиото на ФАКТИ лидерът в листата на общинските съветници на „ Българска социалистическа партия за България “ и водач на Българска социалистическа партия София Калоян Паргов.

„ Образованието и превоза бяха цели на госпожа Фандъкова 10 година, а един знак за напредъка е понижаване на дефицита или свеждането му до безспорен най-малко. За мен това значи дефицит на 1000 места в детските градини, а сега имаме 4-5 000 още веднъж. При превоза също има какво да се желае. Транспортната скица в нейната цщлост не дава резултатът, който чака всеки един пасажер, а той чака да се придвижи бързо, комфортно и прелестно. И ние се включихме с оферти за Нови Искър, веселя се, че въпреки всичко нещичко одобриха. Две линии докарахме до метростанцията, които да довеждат хората до метрото “, сподели водачът на софийските социалисти.

„ Проблемът с публичните поръчки може да бъде решен на равнище Общински съвет. Когато общината подхожда доста по-прецизно от до момента. За огромните публични поръчки има една огромна комисия, в която влизат представители на всички партии, там се гледат изискванията и тръжните документи. Големият минус на тази комисия в работата ѝ досега, за който постоянно сме протестирали, е че няма по какъв начин обемни тръжни документи и условия по една или друга поръчка да се дават в последния миг. Няма по какъв начин да прочетеш 50-100-200 страници, да вникнеш в тях и да вземеш осведомено решение. Аз мога да Ви подсигурявам, че с един нов кмет след 3 ноември като Мая Манолова и едно ново болшинство, част от което ще бъде Българска социалистическа партия, тъкмо тези слаби моменти ще бъдат отстранени “, съобщи Паргов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР