Около 275 000 кейса за iPhone са изтеглени от пазара

...
Около 275 000 кейса за iPhone са изтеглени от пазара
Коментари Харесай

Изтеглиха 275 000 аксесоара за iPhone заради опасност от наранявания

Около 275 000 кейса за iPhone са изтеглени от пазара поради заплаха от пострадвания. Става дума за калъфи, които съдържат брокат, потънал в течност. Потребители подали сигнал, че наличието на аксесоара може да изтече и да аргументи кожни раздразнения и изгаряния, написа CNN.

MixBin Electronics продава кейсовете за iPhone от моделите 6, 6s и 7 посредством Amazon, Henri Bendel, Nordstrom Rack, Tory Burch, Victoria`s Secret и GetMixBin.com.

Компанията разгласи мярката, откакто постъпили 24 недоволства в международен мащаб за казуса. 12 от тях са на жители от Съединените американски щати, показва изказване на Комисията за сигурност на потребителските артикули в Съединени американски щати.

Ако аксесоарът е пукнат или се нарани съществено повърхността му, наличието може да изтече и да влезе в контакт с кожата на хората, оповестиха от MixBin. Един от потребителите съобщил за непрекъснати белези от изгаряне поради химикали. Друг клиент се оплакал от химически изгаряния и отичане на крайници, лицето, врата, гърдите, горната част на тялото и ръцете, разяснява американската комисия.

Калъфите са направени в Китай. Експертите от комисията предизвестиха клиентите неотложно да спрат използването на продукта и да се свържат с компанията, която го продава, с цел да получат отплата.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР