Около 270 , опитващи се да прекосят Средиземно море, са

...
Около 270 , опитващи се да прекосят Средиземно море, са
Коментари Харесай

270 мигранти са в критично състояние. Търговки кораби отказали да помогнат

Около 270, опитващи се да прекосят Средиземно море, са в " сериозно " положение , откакто минаващи търговски кораби отхвърлят да ги спасят, заяви благотворителна организация, написа БГНЕС. Трите лодки - две с по към 110 души на борда, и друга с близо 60 - са били в рамките на зоните за търсене и избавяне на Малта и Италия.
Въпреки това,  въоръжените сили на Малта и италианската брегова защита са отказали да спомагат или координират спасяването от преминаващи търговски кораби, сподели групата - изказване, което не може да бъде тествано незабавно. Нито една от държавните институции не отговори неотложно на претенции за коментар по телефон и имейл.
 Министерство на вътрешните работи хвана край Пловдив бус с 41 незаконни мигранти Министерство на вътрешните работи хвана край Пловдив бус с 41 незаконни мигранти
Заловиха 41 незаконни мигранти на Автомагистрала " Тракия " до село Белозем. Трима са пътували на предните седалки на буса, а останалите 38 били натъ...
Повече от 1200 мигранти са починали предходната година , пробвайки се да доближат Европа, пресичайки Средиземно море, съгласно Международната организация за миграция (IOM). От януари към 300 мигранти са починали или са изчезнали по време на рисковото пътешестване, заяви организацията на Организация на обединените нации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР