Около 2500 камиона са блокирани на границата между Полша и

...
Около 2500 камиона са блокирани на границата между Полша и
Коментари Харесай

Полските фермери не пускат 2500 камиона от и за Украйна

Около 2500 камиона са блокирани на границата сред Полша и Украйна. Полските фермери са заградили пътищата пред 6 контролно-пропускателни пункта. Повечето камиони чакат при Кракивец и Ягодин.

През пункта Шехини не се пропущат ТИР-ове и в двете направления. Заради блокадата на границата не могат да минат и товари за въоръжените сили на Украйна.

 
Преди един камион, който влизаше без проблем в Украйна, стигаше до Киев, разтоварваше и тръгваше за 3 дни. Сега лишава 14 дни. И ние би трябвало да покрием дневните разноски на превозвача.
Назар Смик – изпълнителен директор на военна компания
Един от моите камиони мина през Ужгород, различен е в Германия, още два чакат да преминат в Полша. Трябваше да минат границата и да са в Украйна преди 20 дни.
Володимир Малицки – притежател на транспортна компания

Във вторник литовски фермери обявиха, че най-големият им проблем не е украинското, а съветското зърно, което влиза в Европейски Съюз в големи количества.

Полша обмисля да изиска от Европейска комисия да наложи наказания върху съветски и беларуски селскостопански артикули, съобщи министър председателят Доналд Туск.

А Комисията предложи да удължи споразуменията за авто превоз с Украйна и Молдова. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР