Около 250 души се събраха пред сградата на Народното събрание

...
Около 250 души се събраха пред сградата на Народното събрание
Коментари Харесай

250-300 души пред НС гонят САЩ и Кирил Петков от България, от Украйна, от Европа

Около 250 души се събраха пред постройката на Народното събрание с искане за оставка на държавното управление. Протестът е проведен от партия " Възраждане ", която е изрично срещу страната ни да даде оръжие на Украйна. Викове: " Оставка " прогласиха пленарното съвещание на Народното събрание.

Бяха издигнати транспаранти с надписи " Съединени американски щати вън! От България, от Украйна, от Европа ", " Kiro go home ", " Те погребаха България " и други
 Отказаха на
Отказаха на " Възраждане " да скъса контракта за съдействие със Съединени американски щати

Драгомир Заков обори водача Костадин Костадинов

Демонстрацията е под надпис " Пълен боен неутралитет на България ". Засилено полицейско наличие пази законодателния орган от протестиращите. Бул. " Цар Освободител " е блокиран за придвижване, като с изключение на пред Народното събрание, полицейски чиновници има пред някогашния Партиен дом, постройките на президентската администрация и на Министерския съвет .

Управляващите са марионетки и продажници и би трябвало да си вървят допустимо най-бързо, бяха безапелационни протестиращите. От " Възраждане " упорстват държавното управление на четворната коалиция да подаде оставка, тъй като не се оправя с рецесиите , пред които страната ни е изправена. Националистите декларират, че за 100 дни кабинета на Кирил Петков е посочил, че обслужва непознати ползи и е спечелил единствено съмнение.

Oчаква се митингът да продължи през целия ден.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР