Около 250 души са се явили на кастинг за мястото

...
Около 250 души са се явили на кастинг за мястото
Коментари Харесай

Сервитьор вбеси Слави, шоуменът търси нов Тодор Башиянов

Около 250 души са се явили на кастинг за мястото на Тодор Башиянов в „ Шоуто на Слави “, а от няколко вечери занимателното шоу излъчва най-колоритните претенденти за мястото на прокудения от Дългия артист. Уви, негов заслужен заместител към този момент не се появил. Сред претендентите да разделят една сцена с Краси Радков, Мариан Бачев и Иво Сиромахов не се появи нито един прочут артист, написа „ Уикенд “. Мераклиите за звездна популярност, най-вече безработни актьори, които си изкарват прехраната като сервитьори и водачи на таксита, отегчаваха и изнервяха журито.

Единствено пеещите и рецитиращи дечурлига, които участваха, успяваха да умилят и развеселят Слави, Евгени Димитров-Маестрото, Иво Сиромахов и сценариста Филип Станев. Дългия окуражаваше всички хлапета и подканваше екипа си да ги изпращат с овации, само че много жестоко прогонваше най-бездарните участници. Журито рядко се впечатляваше от някой по-артистичен претендент и го приканваше да имитира известна персона по собствен избор.

Пловдивчанинът Йордан, който приключил НАТФИЗ, само че работел като сервитьор, съумя да разгневи Слави с калпавата реплика на шоумена. „ Чакай, бе! Аз въобще не приказвам с подобен глас “, ядоса му се шоуменът. Стреснат, артистът се опита да изясни, че имитира това, което е видял на дребния екран.

„ К`во си видял, бе? Да не мислиш, че ми е прелестно? Аз не приказвам по този начин като глупак! “, скастри го Дългия и неотложно го отпрати. Обещание за възможен ангажимент в някоя актьорска вечер получи само 26-годишната Вирджиния Събева, нашумяла като певица в миналогодишния „ Х Фактор “. Гласовитата русокоска, която прекъснала следването си в театралната академия, с цел да работи като певица в Норвегия, съумя да впечатли и разсмее журито с облика си на мургава хигиенистка. „ Много си надарена, ще измислим нещо да създадем дружно “, даде обещание й Трифонов.

Възмутени от ниското равнище на участниците, гневни фенове избухнаха в уеб страницата на занимателното вечерно шоу. „ Защо ни показвате такива некадърници? Слави, за какво допускаш ниско качество на предаването? “, риторично питаха почитатели на „ Шоуто на Слави “.

Върхът на недоволството им се изля, когато сценаристът Филип Станев демонстративно попита: „ Кой беше Виктор Калев? “ Един от участниците – Теодор Ушев, адаш на фамозния аниматор предложи да имитира няколко облика по желание на журито. Сред тях бе и паметният Дядо Шишарко на Виктор Калев. Филип Станев съобщи, че в „ Шоуто на Слави “ не е имало скеч с Дядо Шишарко. „ Виктор Калев е едно високо момче от Златоград. Играл е Дядо Шишарко, Деса Поетеса, Ранърса… “, напомни му Дългия.

„ По този метод се пробваха да го принизят, само че мигновено принизиха себе си. Паднаха много ниско, без даже да се усетят. Всички знаем, както и Трифонов и целият му екип, че никой от актьорския състав на „ Шоуто на Слави “ не може да стъпи и на дребния пръст на огромния артист Виктор Калев, който изиграваше ослепително, безупречно и съвършено всяка роля, която му беше дадена, и то без никакви забележки. В момента тримата артисти в предаването не могат да създадат и половината от това, което вършеше Калев.

„ Къде ще намерите втори подобен? Само може да си мечтаете оттук насетне да попаднете даже на неясно негово копие. Наясно сте, нали? Ние сме наясно, че сценаристчето преднамерено се направи на заплеснат и че преднамерено е „ не запомнил “ кой е този артист. Доста детско и неуместно от негова страна. А Слави, ти си напълно наясно, че актьорската вечер преди време се гледаше точно поради „ Високото момче от Златоград “ “, разпалено разяснява злостната имитация по адрес на Калев постоянен фен на предаването.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР