Около 237 000 души мерките и паспорти в цяла Франция.

...
Около 237 000 души мерките и паспорти в цяла Франция.
Коментари Харесай

237 000 казаха не на COVID мерките във Франция

Около 237 000 души ограниченията и паспорти в цяла Франция. 17 000 са взели участие единствено в столицата Париж, съобщи Fox News. Демонстрации се организираха и в доста други френски градове, в това число Марсилия, Ница и Лил.

Несъгласните стачкуваха за четвърта поредна седмица против стягането на ограниченията и насилственото условие за здравна Коронавирус карта за навестяване на редица обекти и прилагане на услуги, както и наложителна имунизация за избрани групи като здравните служащи.

Здравните чиновници би трябвало да са имунизирани от 15 септември.

Около 204 000 души стачкуваха предишния уикенд и се очакваше броят им тази събота да е непосредствен.

Издигнати бяха познатите лозунги с претенции за права, свободи, против налаганата " тирания " и отвод стачкуващите да бъдат " плебеи и опитни мишки в опит ". " Нашите свободи умират " и " Ваксина: Не докосвайте децата ни " са гласели още плакати на митинга. Сред стачкуващите са били и познатите от предходни митинги така наречен " жълти жилетки ", както и извънредно леви и десни деятели, здравни служащи, ресторантьори и други, наранени от строгите ограничения.
 Франция стяга ограниченията. Ваксинираните с <a href=бонус " >
Франция стяга ограниченията. Ваксинираните с бонус

Глобата за първо нарушаване е 135 евро

В Лион полицията употребява сълзотворен газ против събралите се, съобщи bfmtv.com. Медията твърди също по този начин, че единствено в Ница са взели участие сред 16 000 и 20 000 стачкуващи, два пъти повече от предходната седмица.

Проучванията обаче демонстрират, че множеството хора във Франция поддържат здравните пропуски.

Повече от 79% от възрастните французи са получили най-малко една доза от имунизацията, а 68% са изцяло имунизирани . Най-малко 7 милиона души са получили първата си доза, откогато президентът Еманюел Макрон разгласи въвеждането на здравната карта на 12 юли.
 Германия и Франция дават трета доза против Covid и подценяват апела на СЗО
Германия и Франция дават трета доза против Covid и подценяват апела на СЗО

Германия се отбрани и изясни, че ще подари минимум 30 млн. дози ваксини на по-бедните страни

Ходът на президента Еманюел Макрон провокира от тези, които са следени в Италия. Противниците на ограниченията споделят, че погазват свободите, дискриминират неимунизираните и

В четвъртък висшият съд на Франция постанови, че здравната карта не опонира на конституцията .

е цифров или книжен документ, който демонстрира дали някой е получил най-малко една инжекция, дали е дал негативен тест или неотдавна се е възстановил от ковид.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР