Около 22 часа на 11 ноември жителите на Забайкалския край

...
Около 22 часа на 11 ноември жителите на Забайкалския край
Коментари Харесай

Яркозелен небесен обект няма обяснение (ВИДЕО)

Около 22 часа на 11 ноември жителите на Забайкалския край забелязали в тъмното небе яркозелен обект. Огромната зелена топка разсякла небето. Хората видели няколко ярки изблика и решили, че това е астероид.

Жителите на обитаемото място Оловянная си помислили, че на военния полигон „ Цугол “ се организират учения, и не отдали значение на събитието.

„ Първоначално взехме решение, че военните имат учения, само че нямаше присъщ тътнеж. Обикновено стрелата в селището се чува доста добре. Може да е било астероид “, разказал свидетел на събитията.

Явлението било следено и в сибирския град Чита, и в други региони.

Информацията за военни учения на полигона „ Цугол “ била опровергана сутринта на 12 ноември. Източник, поискал да остане неизвестен, коментирал:

„ Лично аз нищо не съм видял в небето, само че сигурно мога да кажа, че не е било работа на военните. Сега в нашия регион няма никакви учения. “

Липсата на учения била доказана и в Източния боен окръг:

„ Еднозначно мога да заявя, че този небесен обект няма никакво отношение към дейности на територията на Забайкалския край. По-скоро това е естествено събитие “, отбелязал Иля Метелкин от пресслужбата на 29-а войска.

Някои считат че зелената светлина над Чита е диря от китайския разследващ сателит Yaogan-28, който бил изстрелян на 8 ноември, само че никой в Забайкалието не може да даде тъкмо научно пояснение на това събитие.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР