Около 21 часа певецът получил обаждане, че колата му гори,

...
Около 21 часа певецът получил обаждане, че колата му гори,
Коментари Харесай

Подпалиха колата на Крум

Около 21 часа артистът получил позвъняване, че колата му гори, в началото приел информацията на смешка, минути по-късно видял служителите на реда и пожарникарите, които потушавали пламъците.

В интервала сред 19 и 21 часа Крум упражнявал във фитнеса. Паркирал е една близка уличка. Тръгнал си и телефонът му звъннал. „ Беше моята пиарка, която ми описа за палежа. Явно са я издирили, с цел да й оповестят. Първоначално не повярвах, скоро ми направиха сходна смешка, и то тъкмо когато бях на подготовка. Бяха ми споделили, че като изляза от фитнеса няма да си намеря колата цяла, оказа се мой другар. Беше преди седмица “. Затова и в този момент Крум помислил, че е смешка, само че когато видял, че от автомобила му е останала единствено задницата, а край останките е цялостно с полиция и пожарникари схванал, че нещата са съществени.

„ По принцип имам догатки кой го е направил, само че на този стадий става дума за догатки. Стресираща работа, веселя се, че няма потърпевши. Тази кола към този момент е покойница, аз знаех, че скоро ще я сменя, само че не знаех, че ще е по този метод “, споделя пред „ Телеграф “ Крум.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР