Около 21.30 ч. Александър заявил, че излиза за малко навън.

...
Около 21.30 ч. Александър заявил, че излиза за малко навън.
Коментари Харесай

Разтърсващо. Откриха Предсмъртното Писмо На Александър, Който Се Простреля В Подземен Паркинг В Бургас

Около 21.30 ч. Александър декларирал, че излиза за малко на открито. След като се забавил приятелите му почнали да го търсят, като го разкрили в безпомощно положение в подземния паркинг на кооперацията.

При осъществения оглед на местопроизшествието е открит и конфискуван военен револвер с патрон в цевта, заглушител, пълнител с четири патрона и две гилзи, тиня. 22. В жилището на Александър, ситуирано в бл. 161 в жк „ Славейков ” е намерено предсмъртно писмо.

Иззети са видеозаписи от камерите, с които е оборудвана постройката и подземния паркинг. Първоначално събраните обстоятелства демонстрират, че най-вероятно се касае за самопрострелване, само че са назначени голям брой експертизи за определяне на елементи по случая.

Никой от съседите на Стоянов не може да повярва, че младият мъж ще посегне на живота си. Двамата с приятелката му Галина Д. живеели от много време в жилището във вх. „ Б “ на жилищната постройка.

Младата жена е бургазлийка и Александър, който е от Силистра, се преместил да живее дружно с нея на квартира. Съседи разказват двойката като доста културни и възпитани хора.

„ Голяма покруса! Не знам по какъв начин се е стигнало до сходно нещо. Не изглеждаше да имат съществени проблеми, в противен случай изглеждаха щастливи “, сподели стара жена.

Александър работел във компания за импорт на коли. Все още не е ясно дали оръжието, с което се е прострелял в главата, е законно притежавано. Той не е престъпно проявен.

Според източници на " Флагман.бг " преди да дръпне спусъка, Александър изчакал осветлението в подземния гараж да изгасне. То е снабдено с фотоклетка и се задейства при хващане да придвижване в помещението. Точно заради тази причина отпада и версията за ликвидиране. На видеозаписите се виждало по какъв начин младият мъж слиза, пали цигара до една колона, а при идващото включване на осветлението той към този момент лежи на пода в локва кръв.

Пострадалият 30-годишен мъж е откаран в „ Шокова зала ” на УМБАЛ – Бургас, а оттова е настанен за лекуване в поделение „ Реанимация ” с огнестрелна рана в региона на слепоочието, с заплаха за живота.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР