Около 200 сгради в София вече имат парно. Те са

...
Около 200 сгради в София вече имат парно. Те са
Коментари Харесай

Пускат парното в София. Отворете вентилите


Около 200 здания в София към този момент имат парно. Те са се възползвали от опцията централното отопление да им бъде пуснато по избор преди формалния старт на сезона. Основно става въпрос за детски градини, ясли и учебни заведения, оповестяват от "Топлофикация София " пред Българска национална телевизия.
В околните дни не е изключено отоплението да бъде пуснато и на всички останали клиенти. Днес е третият от поредицата по-студени дни. Ако прогнозата до края на седмицата удостовери трайно захлаждане, ще бъдат изпълнени изискванията отоплителният сезон публично да стартира. Те са да има 3 поредни дни със междинна температура под 12 градуса и метеорологична прогноза за трайно захлаждане. Ако синоптиците разгласят такава, още на следващия ден ще стартира поетапното стартиране на парното във всички здания в столицата. Първо ще бъде включено за детски градини, лечебни заведения, учебни заведения, по-късно са жилищните здания и най-после офис постройките.
В тази връзка от "Топлофикация " поучават хората всички поправки да бъдат завършени, защото инсталацията би трябвало да бъде запълнена с вода и подготвена за стартиране на отоплението. Клиентите на топлофикация би трябвало и неотложно да отворят вентилите на оптималната степен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР