Около 200 посетители на плувен басейн в Олимпийския парк в

...
Около 200 посетители на плувен басейн в Олимпийския парк в
Коментари Харесай

Евакураха около 200 души в лондонския Олимпийски парк след изтичане на хлор

Около 200 гости на плувен басейн в Олимпийския парк в Лондон бяха евакуирани през днешния ден, а на няколко души беше оказана здравна помощ в коли за спешна помощ след случай с приключване на огромно количество хлор, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция.

От Олимпийският парк „ Кралица Елизабет “ в Източен Лондон, построен за летните олимпийски игри през 2012 година оповестиха в Туитър, че случаят е станал в центъра за водни спортове.

В известието се показва, че има няколко потърпевши, които са с дихателни проблеми и им се оказва помощ от парамедици. Районът е изолиран, а службите за незабавна помощ са на място.

От лондонската противопожарна работа споделиха, че огнеборци работят „ по сведенията за химически случай “ в региона на басейна. От столичната работа за незабавна помощ споделиха, че работят по преодоляване на „ огромен случай “ дружно с пожарникарите и полицията.

Кметът на Лондон Садик Хан сподели, че е в непрекъснат контакт със незабавните служби и предизвести хората да заобикалят Олимпийския парк.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР